Instructie aanvragen examen - Rijschool Lagrouw

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Voor de leerling
Handelingen die gedaan moeten worden
  1. De rijschool machtigen (zie deze link) via www.mijn.cbr.nl, rijschoolnummer 5642r1. Je hebt hiervoor een DigiD-code nodig.

  2. € 189,00 overmaken op bankrekening NL59KNAB 0257 2992 97 t.n.v. Autorijschool Lagrouw. Dit nummer ALLEEN gebruiken voor toets- en examengeld (dus niet voor lesgeld)! Als je het bedrag overboekt onder een andere naam, dan in de omschrijving je eigen naam vermelden.

  3. Invullen en versturen van het aanvraagformulier. Duidelijk aangeven wanneer je niet kan. Als je veel wensen hebt, kan het wat langer duren voordat er een datum beschikbaar is. Het CBR neemt op de volgende tijden examens en toetsen af:  maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 14.55 uur.
    Na het lezen van de hele instructie en het uitvoeren van alle handelingen, op de blauwe balk hiernaast drukken   AANVRAAGFORMULIER.

Belangrijk
Om onnodige vertraging te voorkomen, graag eerst alle handelingen uitvoeren (machtigen en betaling) en dan het aanvraagformulier insturen.
Op het moment dat alle handelingen gedaan zijn en de betaling op de rekening van de rijschool binnen is, wordt een datum voor de toets gereserveerd.
Als er een datum vast ligt, kan je deze niet meer wijzigen. Dus denk goed na over toetsen en examens voor school enz. en geeft dit aan op het formulier.

Legitimatiebewijs, oproepkaart en zelfreflectieformulier
BELANGRIJK!!
Controleer nog even de geldigheid van je legitimatiebewijs en kijk of je theoriecertificaat nog geldig is. Je wordt anders niet toegelaten bij het CBR.
Je krijgt een bevestiging via je mail. Ook ontvang je per mail automatisch een oproepkaart en zelfreflectieformulier. Het zelfreflectieformulier printen, invullen en meenemen naar het CBR. Controleer de bevestiging zorgvuldig. Hierin staat ook vermeld of het gaat om een praktijkexamen of een TTT. Als dit niet klopt, dan direct een bericht verzenden naar de rijschool, dan kan één en ander nog gecorrigeerd worden. Geef de datum ook door aan je instructeur.
Zuidkade 41, 2741 JB Waddinxveen, 0182 - 612519, info@rijschoollagrouw.nl
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu